mandag 5. februar 2007

Søken etter det komplette album...!

Nå er det en stund siden jeg har kommet med noe nytt på bloggen min, det kan forklares med at jeg har hatt det travelt. Derssuten så har det vært lite med ideer i mitt lille hode. Men nå vil jeg ha dere lesere med på en liten debatt. Og det som jeg er ute etter er om dere har noen forslag på det beste og mest gjennomførte musikk album. En liten tilleggsopplysning er at samlealbum ikke blir reknet med.

Jeg kan komme med et forslag på det som jeg mener er det beste og mest gjennomførte album. Mitt forslag er "Du & Jag døden" til Kent.

Så det er bare å komme med forslag...

4 kommentarer:

- viV - sa...

Har ikke noen gode forslag til hva som er det perfekte album, dessverre... Men derimot har jeg en veldig god beskjed å overbringe.. Du har fått din egen bloggpost hos meg nå, som i et forsøk på å gjøre opp for en utilgjivelig synd, nemlig å glemme å nevne deg i forbindelse med vennegjengen!Til og med et fantastisk bilde har jeg med, som jeg fant på nettet... Håper jeg ved dette er tilgitt...?

Anonym sa...

Du spør for vanskelig, men må bli noe med u2, muligens Achtung Baby, men eg kunne sikkert ramsa opp ein drøss med kongealbum

Anonym sa...

Pink Floyd`s "The Wall".


Leif Arne

Sigleiv sa...

Tror rett og slett at du har rett Leif Arne, at jeg ikke kom på det er en skam.