torsdag 15. februar 2007

Impuls 2007 forsetter...

Jeg har ikke fått bearbeidet impuls 2007 helt enda, kjenner at jeg svever enda og håper at jeg aldri skal lande igjen. Har aldri hatt en bedre opplevelse i Salem før, og etter denne helgen har Salem virkelig blitt min menighet 100 %.

Under selve Impuls så var vi en gjeng som jobbet sammen. Kjente ikke noen av de i stor grad fra før, så var litt spent på hvor dette ville bære. Men det gikk over all forventning, har aldri jobbet sammen med en bedre gjeng. Begynte dagene og avsluttet dagene med å be. Noe som gjorde at vi ble bare mer sveiset sammen, ble nesten som en familie. Kan ikke forestille meg noe som sveiser en gjeng bedre sammen enn det å be sammen. Så fra tidelig om morgenen til langt på natt så jobbet vi og stod på sammen. Oppmuntret hverandre og hadde det kjempe kjekt sammen. Så i stedet for å bli sliten så fikk jeg mer energi og fikk lyst til å stå på mer. Tror virkelig at det gjorde at vi fikk en slik god opplevelse av denne helgen. Men skal ikke glemme at det var bare disse tre som gjorde at det ble så bra, men hver enkelt medarbeider hadde fortjent en aplaus.

Her kan du se gjengen fra venstre:
Sigleiv(meg), Birgit, Vivian og Vegard.

Så som en avsluttning så vil jeg bare si, Gud er god og at jeg glad i dere folkens. Snakkes plutselig!!!

2 kommentarer:

- viV - sa...

Genial gjeng!!! Ikke bare oss 4 på bildet, men også alle de andre som gjorde helgen til det den ble.. Og ingen kan ta fra oss det samholdet vi hadde den helgen, og som vi fortsetter å ha fremover... Det er mange som fikk eierforhold til Salem i løpet av denne helgen, og det er ingenting som er bedre enn nettopp det!!! Glad i deg også!!

Sigleiv sa...

Vivian:
Kan ikke si annet enn at du har helt rett i det du sier. Glad i deg og.