søndag 11. februar 2007

Impuls 2007!

Nå er Impuls over og jeg vil se tilbake på denne helgen med stor glede. Det var en utrolig sterk helg fra ende til annen. Gud var med hele helgen, og konstant så var Den Hellige Ånds nærvær utrolig sterk. Noe som jeg fikk erfare som leder. Spesielt en kveld etter at møtet var ferdig, og vi var en gjeng som skulle vaske hovedsalen. Noe som i utgangspunktet kan bli sett på som en møkkajobb. Men ikke på lørdag. Det var som om hele gjengen ble fyllt med en vanvittig glede, og vi hadde det utrolig gøy under denne økten. Så jeg kan bare si at jeg savner dere folkens, gleder meg til neste år, håper vi får det like kult da og.

Og til alle som ikke var med, neste år må du sette av tid til Impuls. For meg så langt er dette årets høydepunkt. Snakkes neste år.
Her kan du se noen av oss som var med på tidenes vakeøkt på Impuls. Steike Malene for en gjeng...!

5 kommentarer:

Andrejazz sa...

Sigleiv!
Takk for fantastisk innsats denne helga! Jeg må si at et av mine mange høydepunkter disse dagene var å se folk som deg og Vivian og Stine med fler i aksjon. Det å få være med i et fellesskap som virkelig drar i samme retning, som skaper samhold gjennom å gjøre en innsats, var stort for meg.
Jeg tror vi fikk en liten smakebit på hvordan "kirke" egentlig skal fungere...
Takk.

Sigleiv sa...

Andreas:
Tusen takk for det. Det var utrolig kjekt å bli kjent med deg. Og til alle andre medarbeidere, tusen takk for en fantastisk helg.

Ani sa...

Er enig med deg der; et absolutt høydepunkt så langt i år! -Tenk at så mye jobb og stress kan være så gøy...! Ufattelig bra helg, i alle fall, blir definitivt med neste år også :)

- viV - sa...

Genial gjeng å jobbe sammen med!!! Og du er en av de tøffeste guttene jeg vet om, ser vanvittig mye opp til deg.. Den innsatsen du la inn i denne helgen, skal du virkelig ha kreditt for!! Vi er det beste teamet ever, og kommer til å fortsette å være en super gjeng, selv om Impuls er over for denne gang.. Neste år kommer til å ta enda mer av, gleder meg sinnsykt mye!!

Knut Håkon sa...

Hadde det utrolig gøy ja! Bra vaskegjeng! God er god!