fredag 15. desember 2006

Grøt... uff...æsj...


Nå er jule tiden for alvor kommet, noen gleder seg og andre fortviler og gruer seg. Nok om det, over til dagens tema. Nemlig grøt, eller graut som det blir sagt der eg kommer fra.

Hva gjør at middagsretten med denne spesielle substansen som ikke ligner noe er så utrolig fantastisk. Hadde jeg fått grøt hver lørdag, så hadde jeg "klikket i vinkel"!!! I min lille og orginale verden så er grøt helt greit, det er ikke vondt eller dårlig, men det er heller ikke godt. Grøt er ikke digg!!!! Det er en utrolig simpel og billig middag. Hadde et prosjekt der eg skulle spise grøt en periode til middag for å spare penger, for et hundeliv. Det holdt i to dager, og etter på gikk det et år mellom hver gang jeg lager grøt på eget intiativ(den tiden som det går før jeg har glemt ut hvordan grøt er).

Når jeg sitter her og tenker på hvordan det var da jeg var liten angående temaet grøt, så er jeg takknemlig over at min storebror ikke likte grøt før han var passert 30 år. Så den dagen jeg får barn så er ønsket at de alltid skal ha et alternativ til Grøt(da seg jeg bort fra barnegrøt).

Her er en definisjon på hva grøt er i følge Wikipedia:

Grøt er en tyktflytende matrett som er laget av gryn, mel eller ris og væske, vanligvis melk eller vann.

Høres det godt ut eller???

4 kommentarer:

Vigdis sa...

Nei og nei, kommentaren min har blitt bort. Uansett jeg har lovet Odd Erik at du skal få grøt hver eneste lørdag...

Sigleiv sa...

Så snill som jeg er, så vil det sikkert gå greit det og. Husk at du skal spise grøten du og Vigdis.

Anonym sa...

hehehe..dokke e herlige. Vigdis ikke gi siggen grøt for ofte. Gutten funker som meget dårlig uten skikkelig mat..tro meg!!!

Heidi Bynke sa...

Også grøt som er så fantastisk!!!!!