søndag 17. desember 2006

Noen album som er verdt å skaffe seg...

Tenkte det var på tide å ha litt reklame på bloggen min. Og dagens reklame retter seg i mot musikk. Og kjære leser, idag vil jeg fortelle om tre album som du absolutt bør sjekke litt nermere. Sjangeren som albumene er innenfor er enten elsket eller hatet. Jeg er en av de som digger denne musikken, det er nemelig "Heavy metal". Her kommer de tre albumene på rekke og rad.

Album 1:
Dette er kansje det beste albumet av disse tre, det er nok det som er mest komplett. Stort sett alle sangene er utrolig bra. Det er albumet "Powerplant" til gruppa Gamma Ray. Intens musikk med utrolig og herlige gitarsoloer, og i tillegg så er det en rolig og fin ballade. Min favoritt er nok sangen som heter "Armageddon", men sangen "Garden Of The Sinners" er og en som er helt fantastisk.


Album 2:
Det neste albumet er av ei gruppe som har vært med i gemet lenge, nemlig Judas Priest. Og deres album "Angel of Retribution". Et variert og sinsykt bra album. Noen sanger med dobbelpedal fra begynnelelse til slutt. Og andre som ikke er fult så intense, og det er jo selvsagt at det er masse gitarsoloer her og. Min favoritt er "Judas Rising", og "Revolution".


Album 3:
Det siste albumet er fra en gruppe som er en klassiker innen for heavy metal, Iron Maiden. Det siste albumet til Iron Maiden er et som er veldig bra, og som har noen gode "svisker". "A Matter Of Life And Death" er et album som er klassisk for Iron Maiden. Det som er litt kult, er at gruppa per dags dato her tre gitarister, er ikke det kult så vet ikke jeg. Og jeg kan jo komme med mine favoritter her og, det er "The Pilgrim" og "Out Of The Shadows".

3 kommentarer:

- viV - sa...

Har et forslag til deg, som er så glad i heavy metal.. Hvis du er interessert i trash metal, burde du sjekke ut Tourniquet.. Det er et band jeg liker å hørt på.. Spesielt liker jeg CD`ene Where moth and Rust Destroy og Microscopic Wiew of a Telescopic Realm.. Kan godt hende du allerede har vært borti dem, men hvis ikke er de absolutt å anbefale. Det sies at trommisen deres, Ted Kirkpatrick, er i verdenseliten...

- viV - sa...

Det er jo ingen som kommenterer musikk-bloggen din jo Sigleiv... Og jeg som trodde at jeg kom til å være førstemann i en lang rekke engasjerte innlegg om musikksmak osv.. Men der tok jeg visst feil ja!

Nina sa...

Der var du også ute i bloggeverden! Ha en velsignet god jul Sigleiv!