lørdag 10. mars 2007

Blogg-tikken!!!

Det er sikkert mange der ute i den store vide verden som har fått med seg at det foregår en form for tikken i blogg-verden. Den går ut på at man skal tikke folk på bloggene med å legge igjen en kommentar. For meg som er i grunn et enkelt menneske, er dette veldig spesielt. Det er IKKE gøy å tikke folk på en blogg. Det er lite kreativt og man får svært liten egenverdi ut av det.

Når man tenker etter hva blogg-tikken går ut på så er det med på å støtte opp om en skummel tendens i dagens samfunn. For det er uten tvil at fedme og inaktvitet er et stort problem som bare øker. Hva gjør da blogg-tikken i forhold til denne tendensen. Jo, det skal jeg fortelle. Den gjør at folk sitter inne å tikker hverandre på bloggen. Tikken er en lek som jeg lekte masse før, men da sprang vi rundt å tikket hverandre. Men nå, nå sitter man foran sin PC eller Mac å leker tikken. Denne utviklingen er skummel, så alle bloggere som leker tikken på bloggen: Kom dere ut! Viss ikke, les her, det forklarer alt.

3 kommentarer:

Heidi Bynke sa...

Sorry, du harn og risikerer herved å ende opp som en japansk sumobryter!

Eirik Fjeld sa...

Sigleiv, jeg er helt enig! Sisten som det egentlig heter på grunnspråket, må lekes ute i det fri!

Unknown sa...

På tide med en oppdatering eller skjer det ikke noe i livet ditt;) Greit at du svever på en ROSA sky, men noe annet må jo også skje sånn inni mellom.